• kjelland-phone-tjanster2.jpg

Våra tjänster

 

Transport och kranbilsspecialister

Kjelland Transport är specialister på transporter med kranbilar, trailers och lågbyggda flakbilar med släp. Vi har vårt huvudsäte i Stockholm och utför transporter inom bygg- och industrisektorn med inriktning på bod-, container- och modultransporter. Vi utför transporter över hela landet med Stockholm och Mälardalen som huvudområde.

Kundanpassade transportlösningar

Vår fordonsflotta omfattar allt från stora lastbilskranar med lyftkapacitet på 80 ton-meter och en räckvidd på 38 meter ner till små pickupbilar med kran. Detta för att kunna möta kundens behov och hitta kundanpassade lösningar.

Kompetent personal borgar för hög kvalité och säkerhet

Genom vår erfarna och kompetenta personal borgar vi för kvalitet, säkerhet och effektiva leveranser. Som kund betyder det att du alltid kan lita på att våra tjänster planeras utifrån vad du efterfrågar och vi levererar på rätt tid och plats. Arbetet med stora maskiner kräver välutbildad personal och goda rutiner för säkra arbetsmetoder och god arbetsmiljö. Därför jobbar vi systematiskt med risktänkande och utvecklar hela tiden våra tjänster för att nå en så hög kvalité som möjligt.

Sociala media

Facebook LinkedIn Mail

Kontakta oss

Kontakt

Ditt namn*
Ange ditt namn.

Din epost*
Ange din epostadress.

Välj ärende
Ange ärende.

Meddelande*
Ange meddelandetext.

Skriv in siffrorna*
Skriv in siffrorna
Generera nya siffrorSkriv in siffrorna i bilden för att visa att du är en människa och inte en robot.

Företagsinformation

Kjelland Transport AB
Mätarvägen 7, 196 37 Kungsängen

Telefon: 08-760 95 04
Telefax: 08-36 82 82

© 2017 Copyright Kjelland Transport